Scroll Top
Kronprinsensgate 2, 1809 Askim, Norway

Fra sidelinja til Gotland Grand National på 103 dager

Gotland Grand National 2021 - Andrine
MOTOCROSS ER SÅ MANGT!
Hva det betyr for hvert enkelt individ er så forskjellig.
For meg har det betydd så ulikt over tid.
Det startet med en brennende interesse i min Tinder date ( Nå min mann ) som var så spennende på sitt profilbilde/ der han satt med capsen bak fram og mekket på en Honda. Så ble jeg dratt inn i mx verden, fikk masse nye venner og bekjente i supercross verden i USA . Siden den gang har jeg og min familie spist-pustet og sovet motocross, men min rolle har alltid vært i kulissene.

Lenge prøvde min mann å få meg til å prøvekjøre, men mitt fokus lå på barna. Skal vel helt ærlig si at jeg har vært redd for å kaste meg inn i noe jeg var helt ukjent i. Men tidlig i sommer ble jeg etter en hyggelig trenings camp med Dirt bike girls som begge mine jenter er en del av, veldig motivert etter en prat med Anita Pedersen.

Hun sa noe sånt som at hun hvert år prøvde noe nytt eller utsatte seg for noe som var skummelt , for å opprettholde følelsen av mestring, og ikke la frykten vinne.

Når man møter slike fantastiske unikum av individer som henne, kan man ikke bli annet en inspirert.

Så bare noen helger senere hadde jeg registeret meg i den lokale klubben (i dette tilfelle Enebakk motorsport), laget meg en profil på min idrett, og lastet ned kom å prøv appen .

Så satte vi kurs mot Rudskogen og Borg mx. Bra full av adrenalin , med lånt utsyr og sykkel rullet jeg ut på stor bane med en lånt KTM 350.

gotlands-kommun-logo

@mxandrine

(Du kan lese mer om @maxandrine ved trykke på linken over , eller bildet under )

SHITT !!!

 

SHITT !!!Det er nesten ubeskrivlig den følsesen jeg fikk når jeg rullet rundt første runde på 1 gir. Alle de tankene som poppet opp inn i mellom skrekken, gleden og mestringsfølsen, er ikke lett å beskrive. Men jeg kan si at det var helt magisk. Første runde gikk smertefritt men, men veldig sakte.

Deretter fikk jeg på neste camp muligheten til å få lære litt grunnleggende teknikker, bruke brems-hvordan bruke clutch-øve på sving .

Sakte men sikkert datt brikkene på plass for hvordan komme seg rundt 🙂 Nå er jeg vel totalt oppe i snart 3 timer på mx, og jeg elsker den nyvalgte hobby min.

Miljøet på og rundt banen gjør alt mye enklere, for det er et fantastisk miljø. Fler av de nye bekjente viste seg å være gode støttespillere og pådrivere for at jeg skulle få kjørt mer . Men jeg hadde jo ingen egen motocross. Så ble jeg nærmere kjent med min navnesøster Andrine Olstad som, var så snill å låne ut sin crosser.

Jeg er bitt så av mx basillen ! Bekjentskap vokse fort, og stadig ble jeg lagt inn i nye Fb grupper. Så en dag ser jeg at jeg er lagt inn i en gruppe som omhandler oppfrodringen å få kvinner til å kjøre Gotland Grand National. Måtte dra på smilebåndet da, og tenkte ha ha aldri i livet .

Men du vet når du får en sånn snikende følelse i kroppen som bare ikke vil forsvinne….Mer og mer styrte tankene mine over til hvor kult det hadde vært å stille opp til løp …

Jeg har ikke mx og lite med utsyr, men pågangsmot og vilje har jeg i massevis .

Så da er jeg meldt på da…aner ikke hva jeg går til, men har som mål å komme meg rundt en runde uten å drukne i gjørma

Mitt erfaringsnivå
Webdesigner 50%
Mitt erfaringsnivå
Webdesigner 50%
Mitt erfaringsnivå
Webdesigner 50%
Mitt erfaringsnivå
Webdesigner 50%
Mitt erfaringsnivå
Webdesigner 50%
Mitt erfaringsnivå
Webdesigner 50%

Fikk du også lyst til å melde deg på Grand NAtional?

Meld deg på da vel, trykk på knappen under, fyll ut skjema, så sees vi plutselig i Gotland

Nedtellingen har begynt...

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Til startskuddet går

Legger her ved en video fra Grand NAtional 2016

Andrine
Author: Andrine

Related Posts

Comments (3)

Gler oss till selfien etter målgang! Vad er målsettingen? Topp 10 eller bare finnes med på båten tillbake 🙈

Målet er å klare en runde 🙂

Så utrolig gøy å følge reisen din! Dette blir bra 😍💃

Leave a comment